Traprenovatie

Uw trap een nieuwe uitstraling geven dat kan met de overzettreden van stairs2renovate. Het is duurzaam, snel en gemakkelijk. stairs2renovate beschikt ook over de meest uitgebreide materialen, kleuren en afwerkingsmogelijkheden. Wij kunnen alle trappen renoveren, zowel dichte als open trappen.

Binnen een a twee dagen geïnstalleerd, afhankelijk van de wensen en de omvang van het project. Zonder dat daar enig hak- en breek aan te pas komt.


Wist u dat u al een mooie stairs2renovate trap voor 1.595,- euro inclusief BTW kunt krijgen? Dat is inclusief montage, ongeacht het model van de trap (maximaal 13 treden).

Soorten traprenovaties

Traprenovatie van samengesteld hout
Kies je voor een traprenovatie van samengestelde hout van stairs2renovate. Deze traprenovatie overzettreden bestaat uit een watervast verlijmd multiplex met daarop een toplaag van massief hout en is leverbaar in alle houtsoorten. lees meer...

Traprenovatie van massief hout
Deze overzettreden bestaan uit écht massief houten traptreden van 20mm dik. Deze overtreden zijn net als de samengestelde houten traprenovatie van stairs2renovate, leverbaar in alle houtsoorten en in te kleuren in iedere gewenste kleur (meer dan 200 kleuren). lees meer...
Traprenovatie van laminaat
stairs2renovate laminaattreden zijn zeer sterk, slijtvast en ongevoelig voor krassen en stoten. De oppervlakte met voelbare houtstructuur is nauwelijks te onderscheiden van echt hout. lees meer...

Houdt het betaalbaar. Stel zelf uw trap samen.

Er zijn twee belangrijke aspecten bij het vernieuwen van een trap, het moet betaalbaar zijn en het moet ook nog eens passen bij uw interieur. Wij van stairs2renovate bieden u de mogelijkheid, want u kunt zelf uw trap samenstellen. Wij kunnen u van alle benodigdheden voorzien voor de renovatie, zoals o.a. tredenlijm, trapleuning en zelfs vloerdelen om in uw overloop te leggen.

U kunt voor het gehele pakket bij ons terecht. wilt u een monster of een vrijblijvend offerte ontvangen dan kunt u deze per mail bij ons aanvragen.